Hvala.❤️ S preprosto in iskreno besedo, ki zaobjame vse naše občutke, smo zaključili prvi krog volilne kampanje.

Hvala.❤️ Tako preprosto in iskreno pričenjamo tudi drugi krog županskih volitev.

Vsem občankam in občanom smo hvaležni, da so izrazili svojo voljo na volitvah. V občinskem svetu bomo imeli več kot odlične predstavnike, ki bodo resnično srčno, pošteno in z ljubeznijo dali vse od sebe za drugačen, naprednejši Hrastnik. Umirjeno in preudarno smo počakali na rezultate – in ti kažejo, da smo dobili največje zaupanje za občinski svet in zgolj za las zgrešili sedež več.

Za mesto prvega med enakimi pa je pred nami še drugi krog. V Janiju Medvešku ste prepoznali iskrenost, poštenost, mirnost, izkušnje in predvsem človeka, ki povezuje – in ne razdružuje. Namenili ste mu najvišje število oddanih glasov.

Z rezultatom smo zadovoljni. Veselimo se drugega kroga volitev za župana. Predvsem upamo, da bodo v tem krogu prepoznane ne zgolj odlične osebne kvalitete, znanje ter ambiciozen program Liste za našo dolino. Upamo, da bo v drugem krogu še bolj prepoznana poštena kampanja, umirjen ton komunikacije, da bo več prostora za vsebinske razprave in ne populistične puhlice. Da bo več prostora za prave vrednote. In manj za dvojna merila. Predvsem pa, da bodo volivke in volivci še bolj prepoznali to, da je potrebno občino zaupati nekomu, ki združuje z mirnostjo, znanjem, delovnimi izkušnjami in predvsem nekomu, ki Hrastniku od nekaj in za vedno reče – dom.

Prvi cilj tako ekipe v občinskem svetu kot tudi Janija Medveška je in bo – dobrobit občank in občanov Hrastnika. Nihče med nami ni kandidiral zato, da bi nekoga premagal. Temveč za to, ker želimo za Hrastnik ter vse tiste, ki tukaj živijo in delajo prav vsak dan, samo najboljše. Delo in energijo bomo še naprej usmerjali v Hrastnik razvoja, napredka, dela in ljubezni. In ne na kazanje s prstom na politične sopotnike.

Hvala. ❤️