O listi za našo dolino

Drage občanke in občani,

Prav je, da se lokalna politika vodi po načelu od ljudi za ljudi, zato smo v septembru ustanovili Listo za našo dolino. V ekipi, ki jo vodi kandidat za župana Jani Medvešek, so vaši prijatelji, sosedje, sodelavci in sokrajani z vizijo, znanjem, izkušnjami in iskreno voljo delati najboljše v dobro naše občine. Gre za ljudi, ki vsak na svojem področju z vso predanostjo delajo za ta kraj in prispevajo k boljšemu ter uglednejšemu Hrastniku.
Skupaj z vami smo oblikovali ambiciozen program, s katerimi bomo našo občino pripeljali med najuspešnejše v državi. Osredotočili se bomo predvsem na področje demografske problematike in začrtali skupne učinkovite ukrepe, ki bodo ustavili trend upadanja prebivalstva v naši občini. To bo mogoče le s skupnim delom, usmerjenim predvsem na področja mladih, gospodarstva in ustvarjanja privlačnega okolja za vse generacije.
Naše vrednote smo strnili v besede: Ljubezen, Napredek in Delo. Pridružite se torej ekipi, ki ima rada svoj kraj in ki je za skupen napredek pripravljena trdo delati. Dokažimo, da nam ni vseeno kaj bo z našim krajem v prihodnosti. Poiščimo resnične razvojne alternative, nove načine razmišljanja in življenja ter prebudimo inovativnost, ustvarjalnost in podjetnost na vseh področjih.

Ekipa Janija Medveška in Liste za našo dolino

#LND #Ljubezen #Napredek #Delo