Lista za našo dolino je za svojega kandidata za župana občine Hrastnik potrdila Janija Medveška. Medvešek je že drugi mandat direktor Mladinskega centra Hrastnik, pred tem pa je bil samostojni podjetnik, svetovalec za medije v Uradu predsednika Republike Slovenijie ter novinar, voditelj in urednik na Televiziji Slovenija.

“O kandidaturi sem že dlje časa razmišljal, saj menim, da je treba prevzeti odgovornost za našo skupno prihodnost,” je povedal Medvešek. “Pričakovanja občank in občanov so upravičeno velika. Zavedam se, da pot do uresničitve teh pričakovanj, želja in nenehnega napredka ni in ne bo lahka. Obljubim pa, da sem pripravljen vložiti veliko truda in prevzeti polno odgovornost, da bomo skupaj uresničili čimveč ciljev, ki nam ne bodo zagotavljali zgolj napredka in trajnostnega razvoja – temveč povezovali vse generacije naše občine v skupnost zadovoljnih ljudi.”

Jani Medvešek je še dodal, da je za uresničitev sanj in dosego ciljev potreben dober načrt, sodelovanje na vseh ravneh ter trdo delo. Odločen je, da bodo lahko skupaj z vsemi občankami in občani poiskali resnične razvojne alternative, nove načine razmišljanja in življenja ter prebudili inovativnost, ustvarjalnost in podjetnost na vseh področjih.