Ksenija Jakopič

V Steklarni Hrastnik je zaposlena kot pravnica že 33 let. V dobrih treh desetletjih si je nabrala delovnih izkušenj z različnih pravnih področij, sodelovala pri kadrovskih projektih, skozi katere je šla Steklarna Hrastnik v tem času. Zase pravi, da ima Steklarno preprosto rada, spoštuje njene zaposlene, ki z delom v zahtevnih pogojih dan za dnem, kapljico za kapljico oblikujejo in izdelujejo čudovite steklene izdelke. Občinska svetnica je že 4 mandate, še vedno pa čuti, da bi lahko s svojim prispevkom pridodala k boljšemu in lepšemu Hrastniku. Ceni poštenost in pravičnost ter verjame, da le srčno, zavzeto in predano delo privedeta do napredka.

Prosti čas najraje porabi zase in za svoje najbližje, saj verjame, da je družina varno zatočišče in celica, ki te oblikuje od začetka do konca življenja. Največjo pohvalo, da je najboljša mama na svetu bi rada nadgradila s pohvalo, da je tudi najboljša babica na svetu.

 

»Vztrajala bom pri prizadevanju, da bodo optimizem, prijaznost, poštenost, ljubezen ter druge odlične vrednote pretehtale nad negativnostjo, prevzetnostjo, egoizmom in populizmom.«